Szendvicsekre kenhető lazac rilette

A francia konyhából származó csemege zsír és pástétom, valamint haldarabok kombinációja. A lazac rilette elkészítésének rengeteg módja van, de az aktív nőknek, akiknek nincs sok idejük, a legjobbak az egyszerű és gyors receptek, valamint azok, amelyeket magukkal vihetnek a munkába, az egyetemre vagy az autóba.

A lazac rilette pont egy ilyen finomság, amit önmagában is lehet enni, de rozskenyérből vagy hajdina kenyérből készült szendvicsekre kenve is isteni. Légmentesen záródó üvegbe csomagolva, elvitelre is remek étel. Fő hozzávalói a friss és a füstölt lazac, a mogyoróhagyma, a kapribogyó, a citromlé, az olívaolaj, a metélőhagyma, a friss kapor, az ízlés szerinti só és bors, valamint a dijoni mustár. Az elkészítését a friss lazac párolásával érdemes kezdeni.

A füstölt lazacot apró darabokra kell vágni, egy tálba tenni és hozzáadni a kihűlt lazacot. Ezután apróra kockázni a mogyoróhagymát, a metélőhagymát és a kaprot, majd hozzáadni a friss lazachoz. Ezután jöhet a többi hozzávaló, amíg a lazac rilette pépes jelleget nem ölt.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás